Friday, 5 July 2013

Zul Burger


Entry makan lagi....
Lama dah cerita ni. Bulan lima hari tu. Tapi mama rasa nak publish jugak. Sebab mama rasa benda yang kita makan ni unik jugak dan mama rasa semak jugak sebab entry  dok terdampar saja dalam draft.
Ok, kalau kat Penang ni kalau sebut Zul burger rasanya ramai yang dah tau kot. Giant burger. Selama ni kita dok dengar saja orang dok sebut-sebut, kali ni papa ajak kita merasa pulak.....

Terletak di Sungai Nibong. Kat deretan kedai biasa saja. Senang ja nak mai sini. Google je...

Order dulu sate sebelum makanan utama sampai. 

Dengaq nombor order kita disebut (ya, depa guna pembesar suara tapi takla kuat sangat). Bila Papa pi ambik dan tengok burger kita, ya ampunnnn...besaqnya...

Bandingkan denga tangan Kayra. Besar kan...

Mama, kayra dengan giant burger dan site order. Now you tell me, sapa yang nak habiskan semua ni ?

Papa kita potong burger macam potong kek, Kayra....

Papa orderkan untuk kayra burger kosong

Hmmm sedap....tapi besar sangatla, tak larat nak habiskan. Sudahnya kita bungkus bawak balik rumah. Kotak giant burger macam kotak kek birthday....hehehe....

2 comments:

  1. sedaplah pulak tengok. rasanya burger ni pernah masuk jalan-jalan cari makan dulu. nak kena pi carilah kalau cam tu

    ReplyDelete
  2. besarnya burger...rindunya nk makan makanan utara nie...huhuhu

    ReplyDelete