Tuesday, 27 September 2011

Kayra bakal ke kindy lagi seminggu

Hari-hari mamaPapa cakap kat kayra, 'nanti bulan sepuluh kayra dah tak pergi rumah mama Azie dah tau, kayra  akan pergi school..'
Hari-hari mama cakap benda yang sama, dah naik muak dah rasanya kayra dengar.
Ada hari tu mamaPapa bawak kayra pergi kindy tu saja nak kenal-kenalkan kayra dengan tempat baru.
Ok je nampak kayra, cuma dia tak pandai nak berkawan-kawan lagi sebab masih baru.
Sementara mamaPapa uruskan hal pendaftaran kayra, teacher Pratibha suruh kayra main-main dan tengok-tengok mainan yang ada kat situ.
Kayra jugak kena try uniform baru tapi besar la baju tu, mama request saiz yang lebih kecil tapi tak ada. nampaknya kayra terpaksa lah pakai baju yang besar sikit.
Belasah je la ....














2 comments:

  1. aku lambat lagi la nk anta mia g school...... ayah dia suh anta umur dia 5 tahun nanti..

    ReplyDelete
  2. takpa. Pelan-pelan. Kayra tu aku tengok kesian kadang-kadang. Takda kawan.Bercakap dengan patung. Sebab tu hantar skolah awal sikit.

    ReplyDelete