Wednesday, 12 October 2011

Paradise lagi, malas nak cerita

Hari last kat Paradise
Mama malas nak cerita. malas dengan kayra. Nak mandi pakai bikini bagai, nak ada pelampung besar gedabak. Bila sebut kolam renang seronok gembira tapi bila sampai jejak kaki kat air pun takmau. Harapkan posing seksi ja kat tepi kolam. Muka pun tak manis lansung...
Yang melebihnya orang yang meneman. Ada jugak orang yang tegur kita sebab mandi pakai t shirt tapi takda larangan secara rasmi so kita berendan rendam jugaklah.
Papa sempat snap jugak gambar kayra menangis.
So, kayra... kalau tengok posting ni pada masa akan datang... inilah kayra yang sangat penakut...hehehe
Naik atas bilik, mama balut dia dengan towel, rasakan...
Gambar minum-minum ni pulak kat mana ?
inilah 'welcome drink' yang kita dapat, tapi kita minum masa nak check out...
Jadilah 'welcome drink' bertukar kepada  'good bye drink'.












1 comment:

  1. sebijik macam Hakim, penakut air, even mandi shower kat dalam blik air pun dia rasa macam lemas....hari tu masa family day kat PD, bawa dia main air kat laut..melalak..lalak tak mooo...adik2 yang lain relax jerk...hanani pun suka main air....

    ReplyDelete