Monday, 17 October 2011

Pakcik Ayam Lagi....

Papa dah baik demam hari ni. Mengidam nak makan ayam tapi cakap bagitau nak bawak kayra yang dah lama tak makan ayam goreng. Padahal papa sendiri yang teringin kan?
Mama tak kisah walaupun dah meleleh air liur bila teringat ayam goreng. Kita ada voucer kfc kan ? yang kita dapat masa beli beg kat pacific hari tu.... dapat la murah sikit. 
Masa beratur nak beli ayam, mama dapat text message dari auntie Hajar tanyakan mama kat pakcik ayam ke ? Mama iyakan je la, sebab memang kita kat situ. Rupa-rupanya auntie Hajar pun ada kat situ jugak.
Masa kita tengah makan kat atas auntie hajar datang join kita, Uzma pun ada. Apa lagi, seronok la Kayra jumpa  Uzma yang comel tu. Kayra panggil Uzma, Baby.
Auntie Hajar tapau je ayam pakcik tu, mamaPapa teruskan makan sambil bersembang dengan Auntie Hajar. kayra dengan Uzma pulak ? Masing-masing dok tayang mainan Barbie Pakcik ayam.
Dah settle makan, kitapun berangkat pulang dengan perut kenyang.

Pakcik ayam kata, " Kalau Nak makan ayam goreng, datang la lagi "













2 comments:

  1. sedap hingga menjilat jari :) *untie hajar*

    ReplyDelete
  2. sedap, sebab tu kak ida makin besaq ni. hehehehe

    ReplyDelete