Tuesday, 1 January 2013

Ini hari pertama 2013


Hari pertama. Biasalah. Tak ada idea lagi nak tulis apa. Cerita yang tertangguh tu pun entah bila nak bersambung. Takpa nanti mama akan back datedkan...:). Sekarang mama kan sibuk sikit. Sibuk ulang alik ke satu tempat yang jadi pejabat kedua mama. Nanti bila besar mama harap Kayra tak la kerja macam mama, berjemur panas sampaikan kulit sakit terbakar....cerita biar nampak sadis sikit baru seronok bercerita hehehe, padahal tak la teruk sangat pun. Harap-harap nanti besar Kayra jadi tukang jahit ye ? ( Hehehe...boleh jahit baju cantik-cantik dan tengok orang cantik-cantik)  atau jadi tukang masak yang boleh masak sedap-sedap atau tukang reka yang buat rekabentuk rumah, boleh lukis rumah besar yang bentuk macam-macam. Iye-iye ja mama dok rancang masa depan anak. Takpa, berangan tak salah kan ??
Harap-harap tahun 2013 jugak cik Kayra kurang lah sakit-sakit macam selalu ala demam-demam manja gitu. Ini tak, kalau mama ada kerja je time tu la dia sibuk nak demam. Mama pun nak kurangkan 'pampered' sangat Kayra ni, selalu kalau badan panas sikit aja, Kayra menangis aja terus mama ambik cuti atau teacher call saja cakap Kayra panas sikit terus mama start kereta terus ambik dari kindy, harap-harap lepas ni kurang lah sikit benda-benda macam tu. Kayra pun tak bolehla di ajar manja sangat. 
Harap tahun ini akan bawa sejuta kebahagiaan buat kita. Aminnn..

3 comments:

  1. ida...knp makin tembam????senang hati eaaaa??? kayra tu comel la sesangat.....manis jer dia senyum...

    ReplyDelete
  2. happy belated besday.. selamat panjang umur n murah rezeki. nak keeeeeek!!

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru ida..semoga tahun baru membawa seribu kebahagian

    ReplyDelete