Monday, 11 July 2011

Blog Bermasalah

Blog ni bermasalah la. Ada masalah dalam mengupload gambar. Ingatkan sign up dengan picasa dapat membantu. Tak berapa kerat upload gambar dalam tu tiba-tiba dah penuh. Pastu picasa suggest untuk tambah ruang. Pastu kena bayar la. Dah la tak boleh deactive. Bermasalah betul. Akibatnya, blog ni dapat gambar yang kurang memuaskan hati. Saya rasa inilah produk google yang bermasalah. Patutnya inform awal masa kita nak sign up.
Kalau ada sesiapa yang arif dan pakar  boleh tolong dalam menyelesaikan masalah ini, harap bantu saya.
Kesian kayra, nanti mama dah tak dapat buat cerita lagi.

1 comment:

  1. syarida, maybe, photo2 yg hang nak download masuk tu, terlalu high resolution. So ambil jalan singkat, hang try donwload photoscape dulu...gi kat web address ni, http://www.photoscape.org/ps/main/download.php. Lepas download barulah hang leh edit gambar tadi kecikkan sket pixel dia....trylaaa...

    ReplyDelete